Ikrek

Magyar Ékszer / Medálok / Azonosító: 00704

18.000 Ft
db

Szkíta ruhadísz-Kr.e.IV.század  Kul-Oba

Két világrend és két világkorszak találkozik az Ikrek történetében. Az aranykor törvényét tükröző Gilgames és Enkidu, Hunor és Magyar, vállvetve és önmagát a testvérért feláldozni tudó, a karmikus cselekedeteket értő, Istennel békében élő Isten-Ember igazsága ütközik  a megszálló, Káin és Ábel, Romolusz és Rémusz  mai korunkat jellemző történetével. Kétféle világrend, mely alapjaiban jellemzi a fajtát alkotó népek sorsát, hitvilágát, Istenhez való viszonyát! Világunkra borult sötétség egyik alap oka ez, ha e népek Könyvének, tanított és prédikált mondájában testvér, testvért gyilkol.

Álljon itt bizonyságul Justinus ókori történetíró pár sora a szkítákról: "A szkíták nemzete harcedzett, megfékezhetetlen, nem ismeri a fösvénységet és a nagyravágyást, a legyőzöttektől semmit sem követeltek a dicsőségen kívül. Az igazság náluk nem törvényekkel van elfogadtatva, hanem jellemükbe van  oltva..."

Mérete:35x35mm

 

Súlya:25gr 

Anyaga: ezüst.

Az ár egy db ezüst medálra értendő.

Cikkszám: 018


Megtekintve: 3901


Ruhaméretek    Gyermek ruhaméretek    Harcos ruhaméretek    Gyűrű információk    Baba ruhaméretek    Jogtár    Kövek színei    Facebook adatkezelés    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés