Facebook adatkezelés
Adatvédelem

Adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Az Adatkezelési szabályzat azért készült, mert fontosnak tartjuk feltárni, hogy a másokkal való megosztás érdekében hogyan használhatja a Facebookot, illetve hogyan gyűjtünk és használhatunk fel Ön által közzétett tartalmakat és információkat. Kérjük, olvassa el Adatkezelési szabályzatunkat, hogy az segítségére legyen a megalapozott döntések meghozatalában. 

Adatkezelési szabályzat

Lehetőséget adunk a megosztásra: ez hozzátartozik küldetésünkhöz, hogy a világot nyitottabbá és a kapcsolatokat gazdagabbá tegyük. Ez a szabályzat ismerteti, hogy milyen adatokat gyűjtünk, valamint hogyan történik azoknak a felhasználása és megosztása. Az Adatvédelmi alapismeretek oldalon további eszközöket és tájékoztatást találsz. 

Miközben a szabályzatot olvasod, tartsd szem előtt, hogy az a Facebook összes olyan márkájára, termékére és szolgáltatására érvényes, amelyhez nem tartozik külön adatvédelmi szabályzat, illetve amelyek erre a szabályzatra hivatkoznak – ezekre utalunk „Facebook-szolgáltatások” vagy „szolgáltatások” néven.


KAPCSOLAT

   +36-70-942-3128
   Székhely: 2724 Újlengyel, Ady Endre
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Ruhaméretek    Gyermek ruhaméretek    Harcos ruhaméretek    Gyűrű információk    Baba ruhaméretek    Jogtár    Kövek színei    Facebook adatkezelés    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés