Facebook adatkezelés
Adatvédelem

Adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Az Adatkezelési szabályzat azért készült, mert fontosnak tartjuk feltárni, hogy a másokkal való megosztás érdekében hogyan használhatja a Facebookot, illetve hogyan gyűjtünk és használhatunk fel Ön által közzétett tartalmakat és információkat. Kérjük, olvassa el Adatkezelési szabályzatunkat, hogy az segítségére legyen a megalapozott döntések meghozatalában. 

Adatkezelési szabályzat

Lehetőséget adunk a megosztásra: ez hozzátartozik küldetésünkhöz, hogy a világot nyitottabbá és a kapcsolatokat gazdagabbá tegyük. Ez a szabályzat ismerteti, hogy milyen adatokat gyűjtünk, valamint hogyan történik azoknak a felhasználása és megosztása. Az Adatvédelmi alapismeretek oldalon további eszközöket és tájékoztatást találsz. 

Miközben a szabályzatot olvasod, tartsd szem előtt, hogy az a Facebook összes olyan márkájára, termékére és szolgáltatására érvényes, amelyhez nem tartozik külön adatvédelmi szabályzat, illetve amelyek erre a szabályzatra hivatkoznak – ezekre utalunk „Facebook-szolgáltatások” vagy „szolgáltatások” néven.


Ruhaméretek    Gyermek ruhaméretek    Harcos ruhaméretek    Gyűrű információk    Baba ruhaméretek    Jogtár    Kövek színei    Facebook adatkezelés    ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés